Minä haluan lopettaa ahmimisen. Haluan lopettaa sen, koska se lihottaa minua. Haluan parantua, jotta laihtuisin. En tiedä, ovatko tällaiset ajatukset terveitä. Aina toitotetaan, että syömishäiriöstä parantuakseen on lopetettava laihduttaminen. En tahdo lopettaa laihduttamista, vaan haluan lopettaa ahmimisen. Tahdon hallita syömisiäni ja laihtua.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Teen kaikkeni laihtuakseni. Se on suurin ajatukseni tällä hetkellä, muulle ei ole tilaa. Muutama kuukausi sitten aloin käyttämään maksullista Nutris –ohjelmaa laihtuakseni, Viime viikolla aloitin tehokiinteytyskurssin ja tänään ostin jumppapallon. Aivan kuin elämälläni olisi vain yksi päämäärä. Laihduttaminen vie ajatukseni, aikani ja rahat. Ihan järjetöntä, kun elämässä on niin paljon muutakin.

 

Miksi teen kaiken tämän? Minä tukahdutan tunteitani ja painan unholaan oikeat ongelmat ja keskitän kaiken voimani ja tarmoni laihduttamiseen. Ymmärrän, että näin en voi elää. Minun on kohdattava ongelmani, mieleni möröt, ja päästävä niistä eroon, jotta voin taas oikeasti nauttia elämästä.